IN VERBAND MET DE VOORDURENDE CORONA-RESTRICTIES WORDEN VOORLOPIG DOOR STAATSBOSBEHEER HET VEENLAND EN NATUURPARK MOOR-VEENLAND GEEN (GROEPS) EXCURSIES GEORGANISEERD. DERHALVE RIJDT OOK DE  VEENLAND EXPRESS MOMENTEEL NIET. WIJ HOPEN LATER DIT JAAR OF MEDIO ARIL 2022 WEER TE STARTEN

Afhankelijk van de ontwikkelingen worden er later dit seizoen nog enkele wandel en fietsexcursies georganiseerd. Het overzicht met de geplande activiteiten en excursies staat dan hieronder weergegeven

 


Activiteiten - agenda 2021

Hieronder staan voor elke maand overzichten met de geplande natuur en natuurcultuur-excursies en evenementen in 2021 in Zuidoost Drenthe en het aansluitende deel van Emsland, Duitsland. Het betreft het aanbod van Staatsbosbeheer Het Veenland, Stichting Het Drentse Veenland en van het Internationaal Natuurpark Moor-Veenland (hierna: INP Veenland). Voor alle excursies, mede met oog op de coronamaatregelen, geldt een lager maximaal deelnemersaantal en derhalve een verplichte aanmelding van te voren!

Let op: uitgebreidere informatie zijn vaak weergegeven in pdf-bestanden. Deze overzichten kunnen ten allen tijde door Meeting Nature worden geactualiseert en aangepast. Als u zelf bestanden opslaat loopt u kans dat de informatie daarvan verouderd en niet bruikbaar en/of geldig is! Kijk derhalve voor deelname aan een activiteit altijd op deze website voor de actuele overzichten!


Helaas, door de Corona-ontwikkelingen kunnen er momenteel nog geen activiteiten en excursies worden aangeboden en uitgevoerd. Ik hoop dan ook dat alle betrokken partijen aan het begin van het volgende 'buitenseizoen', voorjaar 2022, of met wat geluk aan het einde van dit lopende seizoen, weer actief en met groepen 'de weide' in kunnen. 

Hopelijk tot ziens, tot snel,

Erik Bloeming 

 Zelf je eigen wandeling plannen en samenstellen: Download hier de nieuwe wandelkaart Bargerveen (wandelknoopuntsysteem, 
de definitieve, grensoverschrijdende wandelkaart volgt in het voorjaar van 2021)