Huifkartochten met de Veenland Express door Zuidoost Drenthe

Publieksdagen voor huifkartochten in de Veenland Express (diverse data, voor 2020 zijn 33 dagen ingepland). Toegankelijk voor individuele bezoekers en gezinnen of kleine groepen! Kijk ook op www.staatsbosbeheer.nl/veenlandexpress . Deelname uitsluitend na aanmelding. Klik hier voor de flyer 2020 met alle data en info 

 

NIEUW IN 2020: de 'Fitness Publieksdagen'. Huifkartocht met de Veenland Express door het Bargerveen afgesloten met een exclusieve wandeling door het hoogveen. Voor jong en oud mits goed ter been!  Klik hier voor de flyer 2020

 

Groepsaanvragen voor de Veenland Express 'op maat' (op aanvraag, klik hier voor meer informatie


Activiteiten - agenda 2020

Hieronder staan binnenkort voor elke maand overzichten met de geplande natuur en natuurcultuur-excursies en evenementen in 2020 in Zuidoost Drenthe en het aansluitende deel van Emsland, Duitsland. Het betreft het aanbod van Staatsbosbeheer Het Veenland, Stichting Het Drentse Veenland en van het Internationaal Natuurpark Moor-Veenland (hierna: INP Veenland). Voor alle excursies geldt: wel even aanmelden aub!

Let op: de overzichten zijn per maand weergegeven in pdf-bestanden. Deze overzichten kunnen ten allen tijde door Meeting Nature worden geactualiseert en aangepast. Als u zelf bestanden opslaat loopt u kans dat de informatie daarvan verouderd en niet bruikbaar en/of geldig is! Kijk derhalve voor deelname aan een activiteit altijd op deze website voor de actuele overzichten!

 


 

Zelf je eigen wandeling plannen en samenstellen: Download hier de nieuwe wandelkaart Bargerveen (wandelknoopuntsysteem, de definitieve, grensoverschrijdende wandelkaart volgt in het voorjaar van 2020)