Huifkartochten met de Veenland Express door Zuidoost Drenthe

Publieksdagen voor huifkartochten in de Veenland Express (diverse data, voor 2019 zijn 20 dagen ingepland). Toegankelijk voor individuele bezoekers en gezinnen of kleine groepen! Kijk ook op www.staatsbosbeheer.nl/veenlandexpress. Deelname uitsluitend na aanmelding. Download hier de nieuwe flyer met alle info en data 2019 

Groepsaanvragen voor de Veenland Express 'op maat' (op aanvraag, klik hier voor meer informatie


Activiteiten - agenda 2019 

Hieronder staan voor elke maand overzichten met de geplande natuur en natuurcultuur-excursies en evenementen in 2019 in Zuidoost Drenthe en het aansluitende deel van Emsland, Duitsland. Het betreft het aanbod van Staatsbosbeheer Het Veenland, Stichting Het Drentse Veenland en van het Internationaal Natuurpark Moor-Veenland (hierna: INP Veenland). Voor alle excursies geldt: wel even aanmelden aub!

Let op: de overzichten zijn per maand weergegeven in pdf-bestanden. Deze overzichten kunnen ten allen tijde door Meeting Nature worden geactualiseert en aangepast. Als u zelf bestanden opslaat loopt u kans dat de informatie daarvan verouderd en niet bruikbaar en/of geldig is! Kijk derhalve voor deelname aan een activiteit altijd op deze website voor de actuele overzichten!

Informatie over de Veenweek en de Familiedag 2019 (30 mei - 10 juni):

- klik hier voor het persbericht

- klik hier voor de flyer Familiedag 30 mei

- klik hier voor het gehele programma van de Veenweek-Familiedag 30 mei t/m 10 juni 

Persbericht KLEIN foto1 Familiedag  Persbericht KLEIN foto2 geiten

MEI - overzicht activiteiten Meeting Nature - actuele download hier  (LET OP: de Publieksdagen op 1 mei en 4 mei zijn reeds volgeboekt!)

 

JUNI - overzicht activiteiten Meeting Nature - actuele download hier   (LET OP: de Publieksdagen op 5 juni en 30 juni zijn reeds volgeboekt!) 

 

JULI - overzicht activiteiten Meeting Nature - actuele download hier

 

AUGUSTUS - overzicht activiteiten Meeting Nature - actuele download hier

 

SEPTEMBER - overzicht activiteiten Meeting Nature - actuele download hier

 

OKTOBER - overzicht activiteiten Meeting Nature - actuele download hier

 

NOVEMBER - overzicht activiteiten Meeting Nature - actuele download hier

 


 

Zelf je eigen wandeling plannen en samenstellen: Download hier de nieuwe wandelkaart Bargerveen (wandelknoopuntsysteem, de definitieve, grensoverschrijdende wandelkaart volgt in de loop van 2019)